Monday, May 10, 2010

W E D D I N G' S . A B A N G





Awal bulan ri tu adalah Wedding adik aku, Mohd Hafizi. Huhh adik aku yang dah langkah bendul!
tapi takpelah, kalau nak tunggu kakaknya entah bila la agaknye
*agaknye korang dah ade anak dua baru along kawin*



Mohd Hafizi Abu Bakar dan Fazilah


My badik badik
*adik kembar aku punya language masa dia kecik kecik*


Cousin cousin dengan gaya bebas
*tengok je lah abang ijal yang cuba menumbuk*


Twins
*yang sorang lagi tak tau bile ntah, dia cakap ape2 pon tunggu aku kawin dulu! tunggu lah dik oi..*


Ratu


My Mom
*mak, selamat hari MAK*


Aksi super hero dan heroin



Untuk abang dan pasangan, semoga berbahagia selalu dan cepat cebat bagi along anak sedara hehehe

2 comments:

wani ezryl * said...

tahniah kpd adik ko. ewah baju ko dgn mak ko sedondon x)

syaEYRA said...

hehehe... like mother like daughter..