Sunday, September 5, 2010

k . i . k



Tahun ini aku terlibat secara langsung dengan group KIK *Kumpulan Inovasi dan Kreatif* jangan tanya kita orang buat projek apa? korang takkan faham punya. sangat sibuk okeh bila joint group nih. mana dengan kerja sendiri dengan kerja KIK nih. lepas raya ni nak kena hantar kertas kerja, sekarang ni baru siap sikit je. fuhhhh lepas raya kena pulun habis. dan hujung bulan ni jugak kita orang akan ada pra-presentation dengan Kastam *pra-presentation tu sila buat di Pulau Redang ek, ahli kumpulan semua sila angkat tangan dan kaki tanda setuju*. dan blazer untuk presentation nanti sila kita beramai ramai membelinya di G2000. gilersss la. memang betullah kata senior sebelum ni, KIK akan buat kita bekerja sepanjang hari hingga malam. bayangkan bila kita kena buat 200++ slide untuk presentation, kertas kerja, skrip presentation. perghhh.



Red Carpet



kami t-CAKNA
aku pon tak berapa nak faham maksud cakna tu? lolx. yang aku tau t itu bermaksud Terengganu
*aku yang suka mengspoilkan gambar! comelkannn*



okeh gambar yang sopan
*sibukla fail yang sepah kat belakang tu, gi sisih la weii!*






t . e . m . p . e . l . a .n


kembang yang tak sudi memandang kamera aku!
*barangkali dia mahukan NEX5. sila faham ye semua.. uhukkk*


Sekian dari Cik Syira

2 comments:

wani ezryl * said...

kite pun tgh dlm misi mencari blazer g2000 ni. jom!

syaEYRA said...

mariiii