Tuesday, November 30, 2010

beratur


Hello, hello *nyanyi macam lagu SHINee tu*
Bekerja hari ini sangat penat okeh bila bos baru masuk opis, macam-macam kerja ada, lagi-lagi nak kena settle kan pasal majlis penutup tunas mekar nanti dekat kelantan fuhh bersilang-silang tangan ni buat kerja, poyo. kerja pon kerja jugak, kehulu kehilir pon buat jugak, bukan pergi mana pon keluar masuk bilik bos je nak tanya pasal clam pergi kursus hari tu. hehe. seronok seh tengok jumlah claim yang bakal dapat nanti. pasti akan buat hati ini gembira lagi untuk bershopping. waka waka.

Gambar-gambar berikut merupakan sorotan gambar dari berkursus minggu lepas, nak update semalam macam melampau lak kan dalam masa satu hari nak update sampi 3 entry *eh sukati aku ler nak buat berapa banyak pon* selagi aku tak habis cerita apa yang berlaku, rasa macam tak lengkap je hari-hari aku tu. poyo sekali lagi ek! lolx!



Hari pertama menuju ke HQ, jalan takda la jem sangat macam yang aku fikir. biasa je. 30 minit dah boleh sampai. hebat kan!



Ni dalam bilik kursus
*tengok aku nye monitor tak sama dengan yang lain, haha dia tak dapat tarik screen aku!*



Makanan hari pertama. so so jer!



Yang ni menu last day. dia orang mesti akan hidang nasi minyak punya. tau dah!



Ni yang paling awesome, view masa makan



Time balik Sri Petaling last day kursus. okeh jem dihari jumaat! amik ko 1 jam baru sampai!



okeh babai

4 comments:

d.i.m said...

wah lengkapnya cerita ko..keke
tp asal cerita psal aku xda ye, keke

.:Farah Liyana:. said...

hye! fara dtg baca blog awk ;)

syaEYRA said...

d.i.m : okeh lah lain kali aku crita pasal ko berblogging masa kusus hahaha

farah liyana : thanks ya ;)

mohd said...

org dh pki cad2011 la..