Monday, November 29, 2010

merayap . dengan . adik


Polo!

Amik kau entry yang dah hampir-hampir berkapuk gambarnya dalam henpon aku nih. Time ni aku merayap-rayap bersama adik dengan apit. Mana lagi bandar paling dengan rumah, Bahau la. Fuhh gi tengok wayang masa raya ke dua. Jangan tak caye ek kat Bahau pon ada panggung *kalah kau KT*



Tengok tu! betulkan kat Bahau
*tayangan hari pertama tu kita orang tengok! cerita Harry Potter ni Ok tak sabar nak tengok yang episod 2*



Serius, aku membayangkan nak beli tiketnye kena beratur panjang macam kat Sunway, sekali sampai-sampai terus je kat kaunter. memang takda orang! *orang kat sini memang tak pandai tengok wayang kot! rugi-rugi*



*terpaksa amik gambar sendiri. lolx*



Serius memang tak ramai orang!
*tengok la kat belakang tu, pekerja dia relek jer!*




Sementara nak tunggu wayang start, lepak minum-minum makan kentang kat MB *Bukan menteri Besar ek!* sambil layan FB sempatla download lagu




Dah kenyang, lepak tempat game pulak, layan main game Photo Hunter dengan Time Crisis II. aku main sampai part one je, pastu game over. disambung pulak dengan apit game over jugak. Adik jugak yang menghabiskan game ni.



Relek je menembak, tapi main sampai Finish okeh!


sekian berita yang hampir-hampir nak berkapuk! lolx!
bye

2 comments:

wani ezryl * said...

panggung wayang yg membahagiakan!! xD

syaEYRA said...

setuju 120 peratus!