Friday, December 17, 2010

kerja . di . luar . pejabat

Assalamualaikum
1 minggu lebih tak berblogging, dah banyak tinggal cerita-cerita hot blog yang aku follow. blog aku sendiri pun dah naik kulat *cehh baru seminggu lebih, dah berkulat-kulat konon* Bulan ni memang aku banyak berjalan-jalan dari pantai timur sampai ke selatan keluar masuk hotel duit pon tak sempat nak berkepuk-kepuk baru ingat nak usha NEX5 *ayah topupkan separuh hehehe next year ek! ;P*



Heret mereka sekali untuk membantu membereskan kerja-kerja di Kota Bharu



Hari langsung. wajib pakai batik walaupun bukan dihari khamis



Inilah kerjanya, majlis penutup Program Tunas Mekar Negeri Terengganu dan Kelantan
*diantara student yang terlibat, Nita & Gee, thanks ek Chess cake untuk saya tu*



Mereka-mereka
*tak semua yang datang, nak kena denda budak-budak yang tak datang nih!*




Bergambar lagi dengan mereka
*lepas ni tak tau lagi bila boleh jumpa, korang-korang semua silalah melawat saya di PPPNT yek*





Lepas kerja di Kelantan terus packing baju-baju turun Putrajaya untuk Konvensyen KIK



Dihari majlis raptai



Malas nak cerita pasal KIK *ini masa aku dan geng-geng tersesat nak ke parking kereta, serius Pejabat di sini memang mengkonpius kan, ingat masa lapor diri dulu terpusing-pusing nak cari pintu keluar*



Pejabat PM
*warga ICU je boleh masuk sini, hehehe*



Habis konvensyen beronggeng dengan Hajar pusing-pusing Putrajaya
*adoiii nametag cikgu sekolah lupe nak tanggalkan*



Lepak makan apam balik kat Prensit 9
*jumpa kereta flat nya dekat-dekat*



Area jambatan yang menuju ke PICC



Hajar



Sekali tengok dah macam gi luar negara aku tengok
*serius cantik bangunan belakang tu*



*Stair away to heavent*



Palace Of Justice



Salah satu tempat yang aku suka



Eleh malu-malu konon ;p



Nice la, tapi datang dekat je terus ade guard datang aku ngan hajar terkedek-kedek lari hehe



ICU JPM



OTW nak keluar pon sempat amik gambar
*kalau terer kat mana nih?*


Sekian entry hari ini yang dibawakan dari Sri Petaling
bye masa untuk bershopping dah tiba!

3 comments:

wani ezryl * said...

lawa tempatnya!! sgt sesuai utk photoshoot!! xD
weh baju KIK tu lps da habis KIK ni, sila baling jauh2. lolx

syaEYRA said...

sayang oi nak baling jauh2! mahal tu!

jaja said...

oit
aku kan gadis melayu-jawa-penang kene la malu2 hehe...

baju KIK tu kita inovasi kan nak?
p/s : aku dah...