Sunday, December 19, 2010

letihkan . kaki



Hello
Budget surprise la kazen-kazen kecik aku ni trun KL waktu yang sama aku datang. ngehh~. aku pon mengajak sekali Mak & Ayah turun sama, sekali Keluarga Pak Usu & Mak Lang datang sama. memang meriah sampai tak muat rumah nak tidur serta tak cukup bantal dan toto *oleh itu sekalian sila lah membawa peralatan tido anda sendiri! aku nye memang dah siap-siap tanggalkan kat sana tinggal nak buat kad masuk rumah jer, budget macam rumah sendiri kan. hahaha memang aku selalu turun sana pon! ngee~*


bersiar-siar dengan mereka sekalian alam
*dari dok rumah main game, baik teman along jalan-jalan*



*lebih kurang je bulat pipi kita ila!*



Aku tak pasti bila wujudnya jambatan kat belakang sunway nih!



Bagus gak dia orang buat jambatan ni, boleh tengok-tengok rupa sunway lagoon tu macam mana
*sory lah yer kazen-kazen along nak mampu nak belanja korang semua masuk dalam tu, along belanja tengok tempat jek.. hehehe*



peace :p



Memang kurang orang lalu kat tempat ni, so kalau malam-malam agak bahaya walaupon ada CCTV


Okeh along belanja korang semua tengok orang main ice skating ni eh!
*along nak buat duit banyak-banyak sebab nak beli Nex5, kalau ade lebih nanti along belanja ek!*



ok, tata

2 comments:

wani ezryl * said...

nnti dah beli nex5, tgkp gmbr kite 1st skali!! xD

Cik Jannah said...

wah..bestnye jalan2..hehe