Tuesday, February 8, 2011

bila terbang


Assalamualaikum dan Hello

Hari ini kembali bekerja setelah lama berehat di JB *pergi refresh kan kepala ha ha ha* sangat seronok kali ini berjalan-jalan walaupun badan terasa sangat penat. yess turun JB naik flight sebab dengar cerita kalau naik bas sampai JB mungkin amik masa 9-10 jam ohooo tak sanggup dowh nak duduk lama-lama dalam bas. mujur ada tiket tambang murah ini now everyone can fly.



dalam Aircraft


hari yang awesome bila jumpa jejaka hot dalam flight! ha ha ha
*dapat layanan istimewa, duduk je terus dapat air oren sebotol, pastu siap carikan tempat duduk kosong tepi tingkap, dapat pulak pai epal dan lebih-lebih awesome lagi sempat berbual-bual dengan beliau! ahakss. jangan salah sangka ek aku tidak menggatal didalam flight. steward ini memang aku dah kenal lama, kebetulan naik satu flight dengan dia. Amirul, u buat i jatuh hati la <3*



hari yang sangat indah
*tak puas duduk dalam ni!*



pai epal free
*orang lain tengok je ek aku makan! ha ha ha!*



ini masa nak check-in balik terengganu, wahahaha meragau aku cari kaunter air asia rupanya check-in guna mesin jek! mujur mesin ni senang nak guna!



naik flight malam mula-mula sangat teruja sebab nampak lampu-lampu jalan yang cantik macam jalan menuju ke syurga *wahhh andaian kau!* nampak KLCC segala bagaikan memang cantik la. tapi bila dah sampai atas awan tak nampak apa-apa pon!



seperti biasa pantang jumpa Sudoku
*sudoku ni senang sangat la, sekejap je dah siap!*



sekian, bye


rasa macam nak naik flight lagi la kalau turun KL ;)

3 comments:

Dim Benihana said...

mcam best je cara ko travel..
asal xajak...

wani ezryl * said...

cantik gmbr langit ^^ i loike.

jaja said...

weh post la kat amirul quote ko tu hehe...