Thursday, February 10, 2011

tag!



Hello

kali ini entry yang di tag oleh Najwani. ada banyak entry yang di tag tapi tak sempat la nak buat! *walaupon hakikatnya takda kerja kat opis nih! masih tak sempat nak buat! ntah ape-ape!*


25 perkara tentang saya!




1. aku bangga sebab aku model type! *apekah? perasan kau!*


2. penggemar Lipstick Estee Lauder
*masih ingat kata-kata nia, aku nih hight maintenance. tidak la!*


3. pemandu berhemah, memandu mengikut had laju yang ditetapkan.


4. susah nak cakap MAAF, tapi boleh cakap SORRY


5. tak banyak cakap *kadang-kadang jadi sangat kepohci!*
6. suka baju ESPRIT *baju lain macam tak berapa nak pandang! eksyen! demm!*


7. suka ketawa kuat-kuat *hua hua hua hilang kesopanan dan kesusilaan*


8. kawan aku boleh dibilang dengan jari *maksudnya? tak ramai okeh!*


9. SETIA *wohooo!*


10. 1010 it's ME

11. dalam hati sekarang nak purse baru!
*nak guess punya, bukan cap uptown atau pasar malam dan yang seangkatan dengan nya yang di cetak rompak!*


12. PENDENDAM! *susah betul nak buang sifat nih!*


13. heals ayah belikan, baju mak belikan jugak!


14. aku rindu RAMBUT aku yang dulu *huaaaa, i miss you!*


15. boypren dulu panggil AMOY *suka dia panggil aku amoy!*


16. segalanya KOREA


17. tidur bangun lambat adalah hobi hujung minggu
*so jangan kacau waktu tidur aku!*


18. PENYAPU benda PERTAMA aku cari bangun dari tidur pada hujung minggu
*aku kena memupuk minat untuk memasak pulak!*


19. minum air kosong sebelum gosok gigi tiap-tiap pagi petua AWET MUDA


20. hantu SUDOKU
*mana ntah hilangnya buku sudoku aku banyak-banyak!*


21. sangat sayang pada WARAS sampai pada satu tahap tak boleh bagi orang lain usik walaupon orang tu nak mandikan dia sahaja. kalau bolah nak mandikan sendiri!

22. setiap hari nak makan coklat walaupon sedikit
*percaya atau tidak coklat boleh buat muka kita berseri-seri, ingat jatuh cinta je ke muka berseri-seri*


23. suka si mata SEPET, gebu-gebu sikit, jari runcing!


24. berangan nak melahirkan anak kembar nanti
*fuhhh ntah bila ntah! berangan dulu!*


25. makan makanan yang dimasak MAK @ MAK LANG, walaupun lauk sawi masak air dengan sambal bodoh sedap aje!




sekian 25 perkara, mula-mula taip tadi macam banyak sangat 25 nih, tapi bila dah taip macam tak cukup pulak 25 nih! kali ni nak tag pulak kepada sesiapa yang baca ini *dahh jangan nak buat tak tahu pulak!*


bye

6 comments:

wani ezryl * said...

macam familiar je gambar si sepet gebu2 tu.. haha

AfiQ said...

hamboooi! bab beg guess tu meletop!!! hahaha... beli ye beli.. hehehe.. ^__^

YOUsoF said...

Maaf ye eh² Sorry ye.. saye bukan jenis hight maintenance.. ;D


Bunag sifat dendam tu insyaAllah jiwa kita jadi lebih tenang kot..

hujung minggu biase kena pegang penyapu gak kasi besih sampah kat laman tu..

Random-Apples said...

i like the third one..susah nak cakap maaf tapi sng nak ckp sorry..hehe.

mcm same je ek. :p

gEe said...

wahh. menarik..

jaja said...

si gebu rambut afro ko x masukkan plak?

sardin ko masak mmg sedap loh...lalala