Thursday, October 8, 2009

A W A L 3 H A R I

7 Okt. 2009

Wahhh.. besday cake yg awl 3 hari. Thanks to all my friend yg wat suprise tuk aku. Perghh terharu, selama 27 thn nie lah first time org bli kn kek tuk aku msa besday.. (cian kn, slalu bli sndri n mkn sndri jer)..

Korang la kwn aku yg pling best.. thanks utk NIA, AZIE, NORA N HUSBAN, PIT, HOUSE MATE NIA (xtau nma nyer...luper) PAK TAM, ZURAI n sumer2 lahh.. ni lah adiah besday paling best aku dpt.. korang sumer ade, aku syg korang sumer.. aku sgt bertuah dpt knl korang n jd kwn korang sumer... (ble la aku nk dok dkt2 ngan korang lg??)
Nora n Husban, thanks ek wat mkn2, susah2 jer... Nora jg baby bebaik ek aku x sabo nk jd Anty Syira..hehhehe.. tgk umah korang cantik, aku rsa nk kwin plak, cam best jer... huhuhu..

2 comments:

amirol said...

selamat hari lahir..moga dipanjangkan usia dan murah rezeki.. positif selalu..

syaEYRA said...

thanks ya!!!