Wednesday, July 7, 2010

T H A N K ' S



my VIVAZ

Jotaan terima kasih kepada Mak & Ayah yang telah membelikan anakanda sebijik telifon. Jotaan maaf jugak anakanda ni degil sebab nak telifon tu jugak. Luv you all.
*lepas ni along akan rajin rajin call tak pun kite FB jek.. hehehe*


emm, lepas ni nak mintak ape pulak untuk hadiah birthday. Apekah?

3 comments:

d.i.m said...

wah bestnya bila ada org hadiahkan sumting yg kita nak....jelez2

Jangan lupa komen sini juga ye, Terima Kasih

wani ezryl * said...

parents mmg syg kita lebih, walaupun anak2 diorg ni adalah nakal dan tah apa2.. ahax :P thanks, parents!! x)

now bak sini hp ko, kite nk main :P

syaEYRA said...

dim : sila jelez lagi.. ngeh3

wani :yup, thanks parents.. meh la amik ni... aku pon xpndai nk guna lagi.