Thursday, February 25, 2010

L I T T L E



Lady in Red


Sekali lagi waktu kerja bermain main dengan PC. Bukannya tak ada kerja, tapi sengaja malas nak buat ~ko memang cari pasal nak kena marah ni syira! buat lah keje, sambil sambil je...

Sekarang ni baru je lepas kemas kemas opis, sisih mana yang tak patut. Sakit dah jari ni dok koyak koyak kertas. ~dokumen tahun bila dah, 2001 pun ader (masa ni budak budak lagi, baru nak gi belajar)

"Nak sambung buat kerja ke Syira? rasanya tidaklah, membloging lagi best! Sangat jujur ko nyer jawapan! >_<"


3 comments:

wani ezryl * said...

betul. keje bosan. pindah jom! bukak bisnes. wahaha

syaEYRA said...

jom.. kita pindah sesama..
9 taun lg kita bisnes sama sama bukak old town white coffee.. ok?

wani ezryl * said...

nk bukak kedai mkn, pastu ada live performance. ecehh