Wednesday, February 24, 2010

S H O E S



Made by V I N C C I 2007


Terasa tetiba lak nak mengedit gambar bila tengok tengok blog SueAnaJoe. Terperasan dia ada edit gambar kasut kahwinnya. So, aku pun try try la nak buat cam mana dia buat, bila dicari semula gambar kasut dia kat fotopages terus dah tak jumpa lagi. ~Buat jer lah macam mana rupa pon!

Sambil boring boring buat kerja, sempat aku amik kamera dalam laci ni terus snap gambar kasut yang ada dalam kotak bawah meja aku ni ~berpasang pasang kasut yang ada dalam kotak bawah meja aku nih -_-"

Bos baru jer bagi kerja suruh buat pamphlet untuk lawatan Tunas Mekar nanti kat Melaka, aku dok wat lengah jer, kalau dah petang ni memang malas sangat nak buat kerja ~pesen ape ntah!

Mengadap PC dok tengok gambar kasut yang disnap tadi, terus mood nak edit sampai bertubi tubi, ape lagi mulakan operasi lah. Mula edit kat Photoshop nak setting lightingnye and last touch-up kat Photoscape. So, ini lah hasilnya.

Ok tak?



2 comments:

wani ezryl * said...

ok. tp yg belah kiri tu xnmpk tumitnya da, nmpk belah dpn je :]

syaEYRA said...

ermm.. akan di perbaiki lagi. Thanks ya.