Thursday, May 6, 2010

T A H A P . G A B A N . D A H . N I E !



Perghhh.. ni nak marah nih! ape pasal la internet kat opis ni semua nya nak di block! siapa yang bertanggungjawab nih? nak update blog pon tak boleh nak letak gambar, blog pon tak leh nak keluar gambar! ape ker hampehnye. Skype pon dia block *ko tak tau ker aku on9 hari hari skype 2!*

...dengan pantas mencari kembali borang tukar di laci...

3 comments:

wani ezryl * said...

nk carik borang tukar jugaklah camni. boikot internet blockage!!

d.i.m said...

wah dasyat korang, sampai mcm tu skali ye...

tp memang sgt membencikan dgn internet ni

syaEYRA said...

d.i.m : mmg membencikan!

wani : cepat isi borang, kite dah siap isi tggl nak anto ke pengarah jer!