Monday, April 19, 2010

2 0 ' s





Yeahh entry yang ntah ape ape untuk kali ini, sajer untuk mempopularkan diri dan membuat trafik jam di blog ini *apesal lak nak jam kalau follower pon 6 orang jer, mari semua orang menjadi follower beta!*. 20 perkara pasal aku yang selama ini tidak pernah dikongsi dengan orang lain. Yang rapat dengan kita tau la kan kita ni macam mana. Banyak lagi, tapi oleh kerana tajuk pun 20, so kita letak 20 jer lah.

1. Lebih suka mendengar dari bercerita
*bercerita yang perlu perlu sahaja. Huhh!! Betul ke?*

2. Tak pandai nak cakap apa yang ada dalam hati ni
*selalu jadi masalah, ermm bagaimana mana mahu memulakanya. help kengakawan*

3. Agak perahsia

4. Susah nak rapat dengan orang

5. Suka warna Merah
*supaya kita nampak berani, gagah perkasa ahakss!!, WaRaS ku merinduimu*

6. Tak ramai teman untuk bercerita panjang panjang

7. 3 kali pindah rumah sejak bekerja
*usj, KT & KT*

8. Sekarang ini sangat merindui dia
*adakah dia en. _ _ _ _ _ ??*
~sila isikan tempat kosong. what?

9. Suka lagu dan cerita cerita korea
*sekarang layan lagu Oh by Girls Generation*
~kiut nyer meraka inih!_but more than ME hahaha

10. Suka kehidupan di Bandar
*ada banyak bangunan pencakar langit, suker tengok. mencabar jugak*

11. Lama dah tak buat ; tengok wayang sorang sorang dan jalan jalan kat Sunway Piramid ;p

12. Tak suka sakit perut

13. Jarang dah balik kampung
*kenapa ku dihantar jauh dari kampung halaman? why?*

14. Suka memblogger

15. Masih memakai perfume yang sama
*Hypnoses’ LancĂ´me*

16. Masih belum ada orang ajak kahwin
*uitttt, mau cerita jugak kah?*

17. Dah pandai Pocho pocho
*juga chicken dance*

18. Tiap tiap minggu pergi aerobic

19. Menurut Ilmu Metafizik kita bernombor cermin
*sama seperti Bill Gates ; born to be a leader! ahakss..*

20. Berhasrat menaikan berat badan sehingga 50kg
*balik kursus ni susut 1kg pulak!*




Tiada siapa mampu mengubahnya melainkan diri kita sendiri.
Hopefully aku akan menjadi yang terbaik untuk semua orang

2 comments:

wani ezryl * said...

en MATYI? en JUHAS? en WAHAB?? ahha!! mesti en wahab! :PP (baru berapa lama x meeting 5s da rindu ke?) ahaha

bila ko nk ajar chicken dance ni weh?

syaEYRA said...

mereka semua itu adalah tidak ada kena mengena!

nanti free kite ajo kan ek ciken dance 2