Wednesday, October 20, 2010

3 d

Semalam dengan tahap kerajinan kerja adalah malar, so dengan tiba tiba aku teringat untuk mencari gambar gambr yang cantik berkenaan dengan Interior Design *aku memang suka dengan Interior Design. kalau kat TV sure aku tengok punya. cantik tak? tag line deco deco bersama Eric Leong*


Dari menggodeh godeh aku jumpa la satu gambar 3D. Apelagi bila dia tulis Free Download, tanpa melengah aku terus klik je. Dah ade sofware dalam PC, makin tak buat kerja aku. Ini dia penghasilan belajar sendiri sendiri, godeh sana sini maka terhasilah rumah ini. Lupa nak bagi tau, aku guna sofware Sweet Home. memang senang. buat buat line terus jadi 3D. lepastu insert perabot yang dah sedia ada. hehehe.



Tadaaa

memperkenalkan cubaan pertama aku, rumah click click


Rupa dia macam ni Sweet Home tu


View seluruh rumah


Living dan Dining Area


Close-up Dining dan Living
*tiba tiba kan dinding colour purple, carpet colour biru. memang takde carpet lain okeh!*


Meja makan
*cermin di dinding okeh! tak boleh tahan bila nampak carpet disitu*


Sebelum masuk rumah, macam ni lah view nyer



All
*tak boleh blah dengan kereta tu, memang cartoon la*



Macam mana dengan hasil kerja pertama ini?


Sekian

4 comments:

Anonymous said...

cantekk..cmner buat dinding kaler2 ekk?? x reti la..putih sokmo jee

syaEYRA said...

double click kat dinding tu, pas tu leh tukar dia nye kaler

d.i.m said...

nice entry, sgt berminat,
mcm na nk cuba..

syaEYRA said...

dim.
best main main dengan sofware ni. download la sofware ni.