Wednesday, October 13, 2010

m a s a . u n t u k . k e k


Awesome October
masa makan kek beramai ramai. kumpul semua kawan kawan yang berbintang Libra.


*cokelat indulgen*



Deco tak cantik ok!
*takpe asalkan sedap*



Wall untuk mereka yang celebrate birthday
*saya huruf Y*



Birthday hajar tak sampai lagi sebenarnya
*tapi kami ambil tarikh tengah tengah antara kami berempat*



Oh dinding kenapa ko sangat meriah?



Kami yang berbintang Libra



Ambik peluang sementara takda kanak kanak kat tempat main main ni
*muat ke punggung nak main gelongsor tu?*




; jam tangan telah di ishtihar bermasalah
*aku rasa aku nak jam baru*


s e k i a n

2 comments:

wani ezryl * said...

mmg deco xcantik!! rs mcm gelas berkecai je dlm hati td bila bdk SR tu tunjuk kek yg da siap tulis. warkh tidakkk. ini satu jenayah seni!!

jaja said...

jenayah kek antarabangsa woa...