Sunday, November 14, 2010

movie


Polo, opss Hello!
Hujung minggu yang di isi dengan jadual berjalan-jalan selain berguling menghabiskan masa depan tv dan tidur. plan si Hajar menonton wayang menjadi, mari kite ke Mesra Mall menonton wayang *aduss puas duduk dalam kereta baru sampai panggung! 2 jam okeh! slow Hajar ko bawak kete!*



Sementara menunggu pintu panggung buka, lepaking sambil bergambar dan mengusha Galang *hehehe, serius ade mamat muka lebih kurang macam Galang Pangalila*



Muka macam sangat gembira je, maklumlah berbulan-bulan tak tengok wayang!



TGV okeh!



Tengok tiket tu, betulkan kat Mesra Mall
*terengganu dah ada panggung! harga tiket kau standard KLCC sehhh*



Harus makan ini Donut
*tapi lagi suka yang JCo punya!*


Keluar bersama mereka
*hajar jangan menangis dulu, cerita belum start lagi! lolx*



*senyummmmmm, keluarkan gigi Najwani!*



After tengok wayang *kami adalah penonton yang paling bising! kami gelak kenapa orang lain tak gelak! mushkil!* jalan-jalan dalam Mesra Mall ni, 6 kali pusing okeh memang sangat tak besar tempat nih. nak shopping pon tak tahu nak beli apa! finally jumpa kedai yang boleh membeli sesuatu iaitu Body Shop. Lipstik satu kak kaler rose ek. okeh 45 hengget terbang. takpe. *Estee Lauder jugak yang best! kena cari jugak brand nih!*


okeh, bye

2 comments:

wani ezryl * said...

apa 'kami'! ko tu yg gelak 1 panggung!! hahahaaa

syaEYRA said...

bukan ler, ko yg gelak bertubi-tubi!