Friday, January 7, 2011

aku naik haji


dam bukan demmm!



Hello Hello

hoish hari ini aku terlibat dengan sukan Indoor wakil Kelab Rajawali. har har har bukan sebarang game yang aku main! main DAM ko! *amik kau last aku main game ni masa sekolah rendah dulu, ko kiralah dah berapa tahun aku tinggalkan!* aku join pon sebab dah takda wakil perempuan. mengikut syarat satu kumpulan ada 4 lelaki dan seorang perempuan. kami menubuhkan kumpulan mengikut syarat-syarat ek.

Tapi, bila game start hari ni tiba-tiba aku seorang sahaja perempuan yang ada kelab lain tak hantar langsung wakil perempuan *menganaktirikankamibetullah! demmm* cis dahlah takda extra pemain! tak pasal-pasal aku lawan dengan pakcik-pakcik yang memang otai main DAM ni! mereka pon tak puas hati sebab lawan dengan aku. he he he. *jangan sangka aku tak pandai okeh! memangtakpandaipon*

Kau menang malu, Kau kalah pon malu. har har har
*strategi berjaya Rajawali*


okeh bye ada 2 game lagi lepas ni!




i'm listening Hoot by Girls' Generation

6 comments:

Dim Benihana said...

wah boleh tahan jugak ko kan...
mest ko kalah kan eyra

wani ezryl * said...

hah abaikan je pakcik2 tu. ada je yg xpuas hati dgn rajawali :P

syakey said...

dam pn dh jadik benda ntok bertanding?!

haha

syaEYRA said...

dim : sure2 lah kalah.. adehhh..

wani : pakcik2 ni ade plak yang gataL sebok nak bersalam salaman pulak. cet!

syakey : kalau sudoku lg best kan!

jaja said...

babe ko dpt pujian dr org wisma ni hahaha..

syaEYRA said...

okeh sekarang satu wisma kenal aku ;p