Sunday, January 9, 2011

singgah jepun


Hello

yeyy jepun time. eh macam pelik bunyi intro. ko nak pergi jepun ke syiro? berangan je! he he he. hari ni weekend untuk orang yang luar dari pantai timur, kami weekdays. oh hari kerja baru ingat nak tengok cerita Mask Rider gile lama aku tak tengok cerita Mask Rider/Kamen Rider sekarang ni kalau tak silap dah keluar yang baru Kamen Rider Decade tapi kalau ada yang lagi baru tak sure la. last aku tengok siri Mask Rider Kabuto

Mask Rider Kabuto



Kamen Rider Decade



Phone Braver 7
ini salah satu cerita jepun yang aku suka tengok. baru semalam main kat TV 7. cerita ni selalu jer ter'miss' nak tengok. kalau ada housemate kat rumah memang tak merasa nak tengok cerita-cerita macam ni *jangan marah geng!*



oh henpon yang ada tangan dan kaki!



Lovely Complex
yer cinta itu komplek! bukan macam shopping complex yang super cool



karton yang kiut miut
*Otani sedang dibuli oleh Risa*



Ketinggian Risa yang menjadi masalah pada dia untuk dapatkan boypren yang lebih tinggi dari dia.
*mujur aku tak tinggi macam Risa*



Risa dan Otani yang selalu gaduh-gaduh tapi lama-lama mereka jatuh cinta. katon ni suka kuarkan mimik muka yang comey-comey. he he he.



Ryoma Echizen yang comel



Ini cerita Prince Of Tennis
dah lama main kat tv cerita ni. salah satu karton yang aku tak miss tengok dulu-dulu.



ada versi Movie dan Real
*muka mereka pon sikit lebih kurang dengan katon!*



Okeh pengaruh tengok karton ni datang dari adik-adik yang suka tengok maklum la adik semua lelaki ;P


bye
*tengok cerita-cerita macam ini adalah ENJOY!*

2 comments:

Dim Benihana said...

aku suka tgk prince of tennis...
yg lain tu slalu je miss..

Dim Benihana said...

eyra sebab ko ni rajin buat bila kena tag, aku tag ko skali lg...

http://islandofdim.blogspot.com/2011/01/ga-ole-ole-dari-sempornaby-missfyda.html