Sunday, January 23, 2011

satu hari


Assalamualaikumdan Selamat Pagi ;p


Wehooo hari yang ceria hari ini *senyum banyak-banyak syiro!* takda sebab yang pelik ek yang buat ceria. memang aku hari-hari pon ceria! tapi hari ni dah buat mood kurang 12% keceriaan tu sebab blogger aku kena Under Construction! *wehh aku takda bina ape-ape pon dekat blog nih!* lantaklah ko nak keluar ke tidak, yang penting aku nak update jugak blog nih!

ohooo last thursday and friday aku berangkat ke Putrajaya sebab ada perhimpunan ICU JPM kena menggantikan Akma yang tak dapat ikut. macam dah terbiasa pulak kalau turun putrajaya kena menginap Ressident Hotel Uniten *aku rasa macam dah jadi bilik sendiri je tidur kat sana! jemputlah ke sana sebab aku bagi 4 bintang kat hotel tu sebab bagi bantal yang banyak dan sangat empuk! memang susah nak bangun kalau dah tidur! lolx!*



name tag tu buat aku nampak macam pendidik pulak! nak kena tukar kerjaya ke?
*sekarang ni telah diwajibkan semua orang memakai name tag walaupon dekat opis hanya duduk kat meja godeh-godeh komputer*



close up sikit!
*mak terima kasih sebab jahitkan baju yang sangat selesa untuk dipakai!*



with Hajar
*sangat wajib bergambar kat ICU nih!*



sebelum berangkat pulang Terengganu, mereka mengajak singgah KL kejap. wehoo time lunch dengan kawan-kawan JKR
*salah time lagi turun sini! mereka semua balik dan nak gi sembahyang jumaat!*



opis PM



hari yang indah



balik opis dapat kalendar ICU yang aku tunggu-tunggu dan dapat jugak pin 1Malaysia 1ICU
*ketepi kau kalendar SUK, har har har*



hohoho hari ini mood kuning
*kak moon punya pasal la amik gambar jadi kelabu dok intai-intai aku!*







tiba-tiba sangat rindu dengan kampung halaman :(

bye

6 comments:

wani ezryl * said...

tahun baru cina ni kita balik beramai2. kite nk balik kampung tok xD

syaEYRA said...

yeyy balik JB

iszieylyanziy said...

wah,,cutiii,,nk cutiii,,,,

Random-Apples said...

nak ikut blk cuti! hehehe

Heidi Shafiq said...

dasyat la hotel tu..

Hazari. said...

banyak nye bantal. nnti sludup kuar lah satu bantal.. haha.