Monday, February 28, 2011

jom heboh


Hello Hello

adakah anda sihat? aku kat sini sihat sahaja, semakin tembam pipi ini timbang berat tak naik-naik jugak! jom heboh yang sulung tahun ini di Terengganu. macam tak sangka pula kat sini boleh buat jom heboh. memang sangat heboh dowh! ni jom heboh kali ke 3 aku pernah pergi, tak ingat beberapa tahun yang lalu yang pasti di Seremban masa aku masih study dulu dan di MITC Melaka.

sebenarnya dari rumah aku nak ke dataran shahbandar ni takla jauh mana 5 minit pon boleh sampai, oleh kerana seluruh pelusuk umat manusia dari terengganu turun sini, jadilah perjalan yang mengambil masa selama 1 jam. demm. ada yang ambil kesempatan tanah lapang dijadikan parking kereta *kau tak keluar modal pon! tapi kaut untung banyak!*


bila keluar kat tv jom heboh ni, cakap dengan hajar nak bergambar dekat belon jom heboh tu
*amik kau, dapat jugak! walaupun puas menunggu turn nak bergambar*



serius memang ramai giler manusia disini
*dari rumah jam 5.30 dan sejam kemudian baru sampai! dah sangat petang okeh T___T*



teruja tengok ada tomok depan mata. wani teruja tengok akim. hahaha.
*cantiknya kulit akim! jeles!*



cabut nama pemenang iphone 4
*kemanakah orang yang bertuah itu, kau taknak bagi aku je lah!*



hajarun



wani dan selendang berlilit-lilit




sekian. bye

3 comments:

mrs Gee :) said...

akhirnya org kg akak leh gak merasa jom heboh ek.. hehehe..

A.s.t.i.n.a said...

weee comey header tuuu..

syaEYRA said...

@mrs GEE hehehe khas utk org ganu, tapi kite bukan org ganu ^^

@astina thanks ya, header tu buat sendiri je^^