Thursday, February 24, 2011

merepeknya!


Hello Hello

Apo khoba semuo? lamo dah den tak buek entry baru bukan apo maleh! follower semakin hari semakin ramai, idea semakin kering pulak nak taip cerita apa pon dah tak tahu! eh aku macam tak percaya je dah ada follower seramai 105 orang, ada juga mereka yang berminat nak baca cerita merepek aku nih. terima kasih ek untuk kamu semua follower tak lupa jugak untuk silent reader aku. hehehe. ^^

siapa kat sini yang rasa gembira bila pergi kerja yang takda kerja? sila angkat kerusi! *adehh kena baling dengan pensel pulak! lolx* ada sorang kawan siber aku ni kena kerahan kerja tanpa henti. kerja 5 hari cuti 1 hari sambung pula 3 hari! amik kau! aku kat sini muntah-muntah takda kerja. hari-hari mengadap samurai sudoku [boleh klik sini kalau nak tengok], email, blog walking, tidur dikerusi, on9 Nimbuzz dan lari-lari keliling opis sebab kesejukkan! *suhu negatif agaknya aircond nih! sejuk nak mampos! demm*

wehh dapat duit RM90 nak beli apa ek? cukup tak nak beli iPhone 4? demm cita-cita yang sangat tinggi lagi. sebelum ni berkobar-kobar nak beli kamera sekarang ni dah taknak pulak! asik usha-usha iPhone pulak! *sudah-sudah la syiro, simpan je la duit tu* tunggu duit Nuffnang tu banyak. untuk pengetahuan semua setelah sekian lama aku letak iklan Nuffnang tu barulah sekarang membuahkan hasil walaupon baru 25 sen ahaksss! *macam mana mereka-mereka yang dapat ribu-ribu tiap-tiap bulan tu ek?* ape lagi korang rajin-rajin la klik tabung kawin aku tu. terima kasih.


sungguh kurang sopan kau!


malam semalam aku diganggu hantu terang! tidur malam aku diganggu dan terjaga tiba-tiba tingkap bilik aku tu sangat terang macam ada cahaya sangat terang dari luar. dalam hati cakap ada hantu ke kat luar tu? lantaklah kau aku nak tidur! sambil berpaling dan menutup muka dengan bantal!


okeh sekian entry merepek. hari ini nak balik awal tepat-tepat jam 3.30 aku nak cabut!




bye


3 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Gurl! r u oraittttt??


komen sebenar: melompat pakai baju kurung tu sgt lucuuu.. tp best comey jer..

wani ezryl * said...

smlm ada pakcik india panjat tingkap bilik ko bawak torchlight. sila takutttt~

syaEYRA said...

@astina best bila dapat melompat! ^^

@wani banyak la ko pakcik india! jiran budak2 koleh tu sangat memekak time nak tidur!