Thursday, March 3, 2011

header


seperti yang korang semua dah nampak, aku dah tukar lagi header blog aku nih *tahun ni je ntah berapa kali dah aku tukar header* almaklumla dok opis nih takda kerja, godeh-godeh la photoshop nih dari dia terbiar sahaja kan.


1. ini header yang digunakan sekarang




2. mula-mula guna header yang ini, tapi dia keluar sekerat je, tak sampai kehujung
*tapi gambar ni jadi wallpaper PC aku. ahakss*




3. try yang ini jugak, sekerat juga yang keluar!




antara ketiga-tiga header ni yang mana better? sila undi sekarang talian undian sudah dibuka

7 comments:

Dim Benihana said...

yg kedua tu smart gila,
wey tolong design header blog aku lak...

Anonymous said...

camner nk center kn header ehh??
pastu camner nk custom header ekk??
hmmmm..

fLy_AwAy said...

wah ! teringin nak ade header macam ni jugak ! cantik cantik ! tapi sayang kite tak pandai buat header :'( dem ! heee ~

KatekateKite said...

Wahhhh!!! NICE!
kretip nyerrr dier! hehehee.....

kite suke yg petame yg skrg! sbb lebih mudah nak baca!
-----------------------------------

Terbaru ! Nak Cari Teman Tidur Wanita Dan Cara Membuat Cream Puff?
Terhegeh hegeh Lah Korang Nih Kan?!

wani ezryl * said...

noice!

YOUsoF said...

Yang ketiga tu boleh tahan style!

kalerful tu best!

syaEYRA said...

@DIM, thanks ya boleh je klu aku berkesempatan
@anon, kena kau cording header tu
@fly_awy, try2 la godeh photoshop, kt internet bnyk tutorialnya.
@katekatekite, thanks ya
@wani,thanks
@yousof, thanks