Wednesday, March 9, 2011

syiro penat


Assalamualaikum danHello Hello



syiro penat! serius dia sangat penat sekarang ini! banyak kerja kononnya, tapi serius dia memang sedang bertungkus lumus menyiapkan drawing yang telah diminta oleh bos lamanya *bos kerja swasta dulu* maksudnya dia telah membuat kerja luar di waktu opis. jahat kau syiro! dari masa terbuang begitu sahaja lebih baik kita memahirkan lagi skill penggunaan AutoCAD kan? lebih-lebih lagi boleh dapat duit poket untuk beli bedak.

selain penat, syiro juga sangat merindui kampung halaman. hampir 3 bulan tidak pulang ke kampung *rindunya dengan bilik I dan bantal-bantalness di sana T_T* syiro bukan anak derhaka ek sebab lama sekali tidak pulang, tapi atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. poyo. salahkan mereka yang menghantar saya bekerja jauh-jauh! kecewa -_-'

memandangkan syiro lama tidak pulang, jadi dia mengambil kesempatan dengan meng-apply kursus di KL, ahakss dapat okeh *maksudnya I akan meninggalkan Kuala Terengganu selama 10 hari. hoyehhh* tapi, habis kursus nanti terpaksa rushing balik semula KT sebab kursus kat sini pulak! alahhh, tak kira syiro TAKnak attend kursus di KT ini sebab nak beronggeng dengan teman-teman ronggeng yang lama tidak bersua! *biarkan bos itu nak marah*

sekian entry, sebab nak sambung buat kerja semula *tengah lukis Detail Louvers dalam bentuk 3d* sangat mencabar okeh! bye

5 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Sile berkursus kat KL heh...

fLy_AwAy said...

wahh, best w0o lukis lukis ni. huhu :P

syaEYRA said...

@astina dah siap packing baju walaupon kursus nya lmbt lagi, hahaha

@fly_away kerja melukis memang best tapi kdg2 memeningkan ;)

wani ezryl * said...

smlah. bulan ni kite nk pergi kursus, dan jumpa kawan2 batch smbil buat aktiviti bersama2. i need a break!

nirea nor said...

awak sangat kreatif. hehehe.

harap dapat share banyak ilmu dalam ni ye.


nirea. :)