Thursday, June 23, 2011

HajaRUN


Assalamualaikum, Hello Polo


Huaa tiba-tiba sangat mengantuk mata nih, mugkin sebab dah siap kerja dan sememangnya aku tak berapa nak ada kerja *orang ngantuk harus disorongkan bantal dan toto, sure nyenyak bawah meja T_T*


"Haja dah Run"

Opis mate, room mate, car pull mate dah takda. lari pindah JKR Mid Valley, kerja ditempat shopping. heaven.



Last picture together-gether di cermin pintu masuk opis



Last punch card di PPPNT
*tengok tu macam-macam yang diangkut bawak balik!*



Last picture depan Wisma Darul Iman
*hoii gigih name tag sampai keluar dari opis*


Pindah dah, don't cry-cry lah bukan tak jumpa lagi. Setakat Puchong dengan Sri Petaling tu sekangkang gajah je *nanti kite lepak karaoke kat Endah Parade*

Buat Haraun semoga suksess ditempat baru, gunakan pengalaman yang ada dari sini bawa ke sana, tapi amik yang baik-baik sahaja. Jangan tunjuk bakat lebih-lebih nanti kena buli *aku je yang boleh buli ko! ha ha ha* eh DVD Player kat rumah tu sangkut-sangkut je aku nak tengok cerita korea, adess kurang syok dibuatnya T_T




Sekian entry malas nak taip walaupon dalam kepala ni banyak benda yang nak ditaip.
bye


3 comments:

YOUsoF said...

BESAR PUNYA cermin!!! Sebelum masuk mesti kena usik² tudung takut² senget ke kan, hilang cun kang. ;D


Karaoke ramai² memang best, lebih² lagi kalau dah lama tak dapat lepak sama kan..

Tu macam tanda DVD Player tu nak demam je.. kasi rehat dulu..

wani ezryl * said...

hajaaa selamat bertemu lg!! :)

Anonymous said...

ko rindu kat aku kan???
thanks for de entry darl...
aku rapat ngan ko kat sane dah mcm kakak aku pun adui...hehe!
dvd tu ko amek je wat kenangan kita berdua lepak tgk korea*aku dipakse*hihi...
nnt dtg kl call aku ble aku tyr kangkangan gajah tu...
p/s:kalo rindu minum lah air kurang manis wahaha...