Thursday, February 11, 2010

H U H !



Dugaan datang lagi. Terlalu banyak hal yang berlaku, yang pasti yang mengembirakan lagi banyak dari sedih. But, bila sedih sedih ni datang sesekali sangat berat rasanya. Apa pun life must go on and i will never look back.

Hopefully, hati ni tak ada dendam (jarang berlaku ini perkara, untuk tahun ini diharapkan tidak)


Ini bukan mata kita ek!
~simbol sahaja



apa ada didalam hati ini hanya aku yang tahu

Thanks untuk kawan kawan yang banyak bagi support. Aku sayang korang semua.


3 comments:

nanafarina said...

sedih yang tertanggung..pendam je lah n redha.kalau nangis air mata darah pun dia tetap pergi..ambil pengajaran..doakan dia bahagia.
padahal aku menangis gak.huk huk..dia dah jadi hak org lain..

http://www.farinahusna.blogspot.com/ said...

sedih yang tertanggung..pendam je lah n redha.kalau nangis air mata darah pun dia tetap pergi..ambil pengajaran..doakan dia bahagia.
padahal aku menangis gak.huk huk..dia dah jadi hak org lain..

syaEYRA said...

thanks ya