Monday, August 9, 2010

j u m p a . i n i . d a l a m . p e n d r i v e



Pendrive 8G aku hampir hampir penuh. dulu mula mula beli asik fikir apa yang nak disimpan dalam ni sampai beli memori yang besar *setahun lebih guna baru tau ini gunanya* gambar takla banyak sangat, kerja kerja yang dibuat masa kat JKR dulu copy masuk dalam ni dan tak pindah pon masuk kat PC. *okeh, balik kampung copy masuk PC*


*oh rupanya ada gambar ni!*



Haruslah kesayangan ku ini
*farid pernah tegur fasal nama kat kereta ni, dia bising bising nanti senang orang nak buat jahat. sampai hari ni aku masih tak buang nama tu. harap harap sampai bila bila takda orang yang nak buat jahat*



Sempat merakam nombor meter disitu yer. huhuhu sama dengan nombor plate kereta nih.
*sambil drive nak pergi tempah baju bersama azie*



Siapakah pemilik jari berinai ini?
*sila hantarkan jawapan anda segera*



Hari ponteng kerja bersama Nia ke Sunway Lagoon
*rasa macam nak pergi sini lagi la..*



Keluar dengan adik adik dan cousin ke KLCC
*merayap punya merayap tak tau macam mana boleh sampai sini*



Lawatan bersama URBF BA2 ke Bangunan Sultan Abdul Samad



Pergi makan makan with my family di Umbai Melaka
*bayangkan naik kereta Sentra tu 6 orang ahli keluarga, sangat sempit okeh!*



Tonton wayang 3D cerita Journey To The Center of The Earth with my cousin and my brother



Zaman zaman kolej dulu
*lecture dulu selalu gelar kami ni kembar, dia kata muka kami ada iras iras. aku pon tak tau mana yang seiras tu*



Dari kolej sampai sekarang kami berkawan
*sama ke? tak kan?*



Merdeka day
*dan sehari sebelum berpuasa. masa ini adalah shoopingggg. dari Gulatis ke Jakel dan masuk Gulatis semula*


Majlis sambutan hari raya bersama PE PIPE & KWT Niaga. tempat mula mula aku bekerja.
*majlis ni kalau tak silap kat Club Golf Shah Alam. tahun ni PE buat celebrate jangan lupa ajak saya ek!*



Office USJ Taipan
*dari kolej sampai kerja pon tempat yang sama. dan kami tinggal serumah juga. hehe*



Celebrate birthday office mate merangkap jiran sebelah partition aku
*Nora sarat mengandung masa nih!*



Mereka yang buat surprise makan makan di pizza sempena birthday aku
*thanks ya... miss u all*



My PC di JKR dulu
*tu tengah buat minit mesyuarat projek LHDN Cyberjaya *



Mereka yang duduk berehat di partition aku.
*meja yang sepah sepah itu yer dan bertampal kertas warna merah*



Jamuan hari raya di URBF BA 2
*masa ni jugak birthday aku.. hehe (hari yang sama mereka belanja pizza)*



*Bai bila nak belanja mee kari?*



okeh. bye.

3 comments:

wani ezryl * said...

hah! kite tau tgn sape tu!! :B

syaEYRA said...

bisik dengan kite skg jwpn nye.

siti hajar said...

weh tangan sapa tuh???bisik cpt...