Wednesday, September 29, 2010

m e n j a w ab . s o a la n



Entry kali ni kita jawab soalan yang telah di tag oleh
http://ezrylpark09.blogspot.com



When are you at your happiest?
Dengan family


Is there anything you wish you did today?
Ada orang bank-in kan duit dalam akaun *duit saje!!*


^ Why haven't you done it?
Nak beli macam macam!! *orang tamak selalu untuk bak kata en. is*


Do you think that deep down, everyone is good at heart?
Ada baik ada jahat, ada juga baik ada makna *yang jahat memang tak bermakna!*


Can you honestly say that you love yourself?
Memang sayang diri sendiri lebih dari segalanya, kecuali family and WRS


When is the last time you felt absolutely happy?
Hari raya *DAPAT DUIT RAYA*


Is there something that you're looking forward to right now? If so, what?
101010 *special day for me*


Is there anywhere you would rather be right now? If so, where?
Atas sofa depan TV di Palong


Do you like your singing voice?
Haruslah! *Orang lain ade ke suara macam aku?*


Do you think that you've ever actually been IN love with someone?
Ermmm.. suka, tapiiiiiii.......


What's something that makes you feel uncomfortable?
Sakit perut


Have you ever been to an amusment park?
Pernah kot!


Do you have any "nerdy" hobbies? If so, name some:
Takde la, semuanya hebat hebat!


Do you still seriously make pinky promises?
No *tak percaya itu semua!*


Do you like to party?
Party Tupperware boleh dikira tak?


Do people tell you that you should smile more?
Dulu ada lah! *sekarang senyum sokmo, patutlah bulat pipi aku!*


Do you use swear words?
Bila angin hot tak boleh nak kontrol, siaplah orang yang buat tu!


If so, do you have a favorite one?
BODOH!


If you were given a microphone and told you could yell anything, what would
-you yell out?
"will you give me your LOVE?" *tercekik!*


What are you gonna do now that you're done with this survey?
Harap semua orang yang baca paham



Aku Rasa Aku Nak . . . . .

3 comments:

wani ezryl * said...

party tupperware apekah!! :P

ko yell kuat sikit mengadap telinga beliau!! (tau2 lah siapa 'beliau' itu hihi)

syaEYRA said...

party jugak tu!

okeh kita akan buat *berusaha!*

nuranie said...

aku rasa aku nakk......