Wednesday, January 12, 2011

"GA :: ole-ole dari Semporna"




Hello geng!

ooo hari ni masuk kerja tepat-tepat jam 8 pagi mujur punch card tak merah *amik kau bersolek banyak sangat nak pergi kerja T____T* apekah lain dari tajuk entry! okeh aku hari ni macam rajin sikit nak membaca blog so secara tetiba aku pon terajin nak buat GA ni yang telah di tag oleh DIM *dim aku nak hadiah sebab berjaya menyahut cabaran ko!*

kalau nak tahu selanjutnya boleh clik dekat sini. banner dah letak. follow pon dah. sekarang aku nak tag pada Wani Ezryl, Shyqin dan semua yang baca blog aku nih eh SEMUA *huahuahua orang tamak selalu untung!*




okeh bye

currently listening My Precious by OST Marry Me, Mary

3 comments:

Dim Benihana said...

bagus2....lepas ni boleh tag ko lagi..

ANATI SOKI said...

heheh.. goodluck dear!! anat fllow kmu

MiSS Fyda said...

ok da
gudluck ya