Thursday, January 13, 2011

waras dah mandi

*tulus giler muka pagi-pagi*



Hello


nak dimulakan cerita dengan cerita apa nih! baru taip hello idea dah mati dah! *ini berangan nak jadi penulis blogger belum apa-apa idea dah kering demmm!* hari ni pergi kerja tak pakai baju batik! punch card dua minit lagi nak jam 8 ho ho ho bangun awal pon sampai lewat opis nak kata jauh 1km je rumah dengan opis.

11 pagi rehesel koir. cit buruk gile group koir kami bertabur sekali macam tabur jagung nak bagi ayam makan. nyanyi laju macam nak kejar ntah apa muzik kemana kami nyanyi dah sampai kemana ntah! latihan sampai waktu rehat ooOo lame dowhhh

1 tengah hari keluar cari kepala penyambung water filter aku tuh, dah tak payah nak minum air cap Giant lagi

2 petang sambung blogging *hua hua hua* bukan taknak buat kerja ek! kerja yang takda. yezaaa drawing rumah pengarah aku nih dah siap. bersedia dengan job lain pulak!

3.30 petang waktu balik hari khamis tapi kenapa aku tak balik lagi nih! hajar jom balik!



semalam akhirnya berjaya menghantar waras pergi mandi. jatuh cinta kembali kepada waras yang berkilat-kilat *rasa nak berguling-guling je dengan waras nih! merah HOT!*




okeh bye
selamat berhujung minggu


layan lagu Rain Drop dari IU

3 comments:

wani ezryl * said...

selamat menghujungminggukan diri!! :)

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Dim Benihana said...

la waras tu keta ko ke, igtkan apa la td..