Tuesday, June 21, 2011

Korean Drama


Assalamualaikum & hello polo ;)
oh dan salam penat juga dari aku T_T

Seyes aku giler gula-gula penat, baru sampai pagi tadi jam 4.30am dari Segamat, Johor *fuaa bus tu bawak laju!! tobat taknak naik dengan pakcik tu lagi! dari Segamat hingga Kuala Terengganu cuma 5 jam setengah jer! giler wehhh naik bus bukan naik kereta!*

Cukup cerita ngeri dengan kalajuan bus,
nak preview sikit drama korea yang baru ditonton dan bakal di tonton



"Personal Taste"


hoish baru habis menonton DVD drama korea yang ini minggu lepas. ceritanya boleh tahan juga *kalau dah hantu cerita korea, apa-apa cerita pon best T_T*



Pedih-pedih tengok gambau ini! lagi pedih bila ada part macam makan buah epal merah. terbakau! terbakau!



berdarah hidung, bernanah telinga *cet!*



*aku punya! orang tamak selalu untung*



ermm *takda idea nak cerita pasal dia*




"Secret Garden"


Secret Garden bukan Meteor Garden
DVD nih baru beli semalam, belum sempat tonton lagi baru preview sikit-sikit kat kampung. si hajarun dah pindah dan bawak balik dia nya TV besau dalam bilik, perghh nak pergi beli tv dulu baru boleh tengok cerita nih!



Macam gambar kawin Sheikh Muzaffar, siapa tiru siapa nih?



Hyun Bin
serius nampak berbeza sangat muka dia dengan drama sebelum-sebelum nih. kenapa tidak mengekalkan muka yang comel dalam cerita My Lovely Sam Soon tuh?



Ha Ji-won
*ermm tak berapa nak kenal dia nih*




Sekian, selamat menonton

[Keep Your Head Down by TVXQ]

2 comments:

hajarun said...

sila beli tv yg nipis shomel tuh...

syaEYRA said...

hajarun^dah gi tengok semalam, hati ni eksyen nk yg LED, shomel2 pon mhl hampir ribu :)