Tuesday, June 14, 2011

tag #



1. Elementary school : Sek. Keb. Palong 9

2. Highschool : Sek. Men. Keb. Palong 11 *5 minit nak masuk sekolah baru keluar rumah, he he*

3. University / Collage : Kolej Negeri Seremban N9

4. Hair colour : Hitam *no kaler-kaler rambut!*

5. Tall or short : Medium

6. Sweat or jeans : Jeans

7. Piercings : Ears

8. What happends in your life recently: Dua tiga hari nih aku kurang makan, mood pon agak pasif dari biasa *tapi hari tu tengok bola hampir bergegar rumah disebabkan laungan. hua hua hua*

9. Put the latest picture you are in.


*gaya tongkat dagu @ sakit gigi. lolx*


13. Put the latest video you are in.

Video takleh nak upload lah! T_T'



HAVE YOU EVER ? :

1. Been in an airplane : Yes

2. Been in a car accident : No

3. Been a fist fight : Tak pasti aku bergaduh atau tidak masa tu, tapi minah tu telah membangkitkan kemarahan sebab berebut nak naik bas dengan aku, bila dah tak sabar aku ketuk kepala minah tu dengan buku teks yang ada kat tangan *maaf weh, aku tak minta maaf lagi dengan ko*

4. Lost glasses/contacts : kite tak rabun



FIRST and LAST :

1. First best friend : Suziyana. classmate masa sekolah agama rendah dulu. both of us selalu ponteng kelas dan lepak belakang masjid sambil makan jajan. kantoi dengan ustazah masing-masing di rotan kat punggung *nakal jugak aku nih!*

2. First award : award? macam tak pernah dapat pon! dolu-dolu aku low profile sikit. hik hik hik.

3. First crush : Izwan Aziz. And i never see him after graduation day 2006

4. Last food you ate : Lunch Laksa Penang *rasanya terapung je, tak sedap!*

5. Last person you hugged : Najwani. After terengganu wins the football and so we get the cuti peristiwa next sunday. Yayy.



WHICH IS MORE ATTRACTIVE (CHOOSE ONE) :

1. Lips or eyes : Eyes. I like the mata sepet

2. Shorter or taller : Taller

3. Romantic or spontaneous : Spontaneous

4. Nice stomach or nice arms : Stomach

5. Hook -up or relationship : Relationship

6. Looks or personality : Personality


Ok thats all for today

nak tag :
1. Wani Ezryl
2. Shyqin
3. DIM
4. YOUsof
5. Sesiapa yang teringin membuatnya ;)



[kalau buat nanti jangan lupa link dekat komen ek]


1 comment:

wani ezryl * said...

hokkey nnti i buat.