Thursday, July 7, 2011

kecewa



Tiba teringat dengan pinjaman masa study, dah banyak yang tertunggak. Bunga semakin berbunga kembang, mampu ke aku nak bayar?

Selagi kerja macam nih, jangan haraplah nak tengok akaun berbaki-baki setiap hujung bulan, sungguh ajaib kalau betul-betul terjadi.

Terpandang Kolej Komuniti depan opis ni, rasa nak tanya ada jawatan tutor sambilan untuk ajar Lukisan Kejuruteraan atau AutoCAD. Boleh ke? atau cari kerja yang baru?

Kecewa, serius aku kecewa.


4 comments:

YOUsoF said...

Boleh try cari job tepi gunakan kemahiran yang kita ada..
macam buat desgin bunting, banner ke, sticker ke..

jangan serik nak terus doa pada DIA ok!

syaEYRA said...

thanks
InsyaAllah

Far8 budak baik said...

hahaha takpe takpe..
nnti pi bank
keluar kn duit
pastu byk eh..
hahahaha =p=p..
aku pun takut ptptn ni..grrr

YOUsoF said...

;D