Tuesday, February 14, 2012

menaip tanpa cerita ^^


Assalamualaikum and Hello Polo :)

Mari kita mulakan karangan pada hari ini. Pada pagi yang agak indah ini walaupun dalam keletihan dan kemalasan untuk bekerja, ku gagahkan jua kaki ini untuk melangkah bangun dan terus melakukan aktiviti yang sama setiap hari! *arghh inilah yang dikatakan akan berpencen diusia 60 tahun* nampak gaya ada lagi 30 tahun berkhidmat! lamanyaaaaaa.

Sambung semula cerita tadi, apa yang dimaksudkan aktiviti yang sama? haha selain makan tido makan tido, pergi kerja buka blog, layan video variety show korea *syok woo, gelak sorang* bila dah tengok susah nak berhenti, dari pagi sampai la ke petang! giler begitu punya relek aku kerja sekarang ini. Opps, untuk masa ini sahaja aku relek, nanti dah masuk bulan depan sure busy sikit *sikit je*. . . . . .


'sentap ke?'Ini topik sentap pula. Sentap ni seerti dengan terasa, cuma sekarang ni fames orang gunakan perkataan 'sentap'. heh!

Nak cerita banyak pon tak guna, sebab memang dia yang suka sentap ngan I.

"ada aku kisah kau nak sentap dengan aku!"
Hidup ini warna warni, tak perlulah kita nak hipokrit *tiba-tiba*Okeh bai I dah takda modal nak cerita, ha ha ha

2 comments:

Anonymous said...

suke ayat tu..'hidup ini warna warni, tak perlulah kita nak hipokrit'

-hajarun-

Fashionable Memories said...

I'm really glad to have found your blog!!! I really enjoy reading your blog posts!!! If you have a chance, please visit/follow my fashion blog. Your supports will mean a lot to me! Thank you so much in advance! Have a great day!!!