Thursday, August 5, 2010

m i x



Random gambar gambar yang di snap guna handphone semalam dan hari ini


h a r i . i n i


Topi yang bakal digunakan oleh crew sukanika hari keluarga hujung minggu ni
*amoi, mau jual ini sayur mau beli ka?*



*crew yang cuba menggayakan topi tersebut!*
aku tidak termasuk sebagai crew, sebab nak masuk semua acara sukanika yang ada*


s e m a l a m




Sebelum balik borak borak dulu dengan bos ni. cerita semua benda yang tak puas hati. bunyinya macam besar je masalahnya, kecik je. bos ni tak puas hati sebab anak buah dia yang jadi AJK untuk keselamatan dan kebersihan kena cuci pinggan mangkuk, periuk belanga semua selepas hari keluarga hujung minggu ni.

Oh lupa nak cerita, hujung minggu ni ada hari keluarga PPPNT di Taman Pertanian Sekayu, Hulu Terengganu. aku telah meng-cancel-kan aktiviti yang telah aku plan dengan mak. tak jadi turun KL untuk cari baju raya. punah harapan nak pakai kebaya nyonya di pagi raya *sadisss* mana nak cekau baju raya sekarang ni kalau aku tak balik kampung sepanjang bulan puasa nanti. huhhh. baju raya tahun lepas ke? tidakkk. sepertinya baju raya akan dibeli di hari raya. okeh, barulah dikira sebagai baju raya. betulkan?

dah.. nak balik rumah nak tidur dan berbuka.

2 comments:

wani ezryl * said...

mana aci weh, kite xbeli topi lagi!! *beli payung kecik yg melekat kat kepala utk org men golf tu* wahaha

syaEYRA said...

kite dah ader topi riben2!