Tuesday, August 3, 2010

t v . s h o w



Mesti hairan kan sebab lately ni aku update blog hari hari walaupon cerita ntah apa apa. Saje suka suka *boleh tak jawapan aku macam tu?* Jiran sebelah rumah yang paksa aku update blog hari hari sebenarnya *jiran sebelah pun tak kenal okeh sebenarnya!*


Kali ni aku nak kongsi cerita yang aku suka tonton kat TV ataupun DVD.


Cerita ni aku tonton dah kat TV8 tahun lepas dan tak tengok episod akhir dia!, balik kampung bulan lepas aku beli DVD cerita ni. dah khatam 1 kali dan sekarang nak tonton untuk kali ke 2. hehe. tonton hari hari pun takpe cerita ni, Gu Jun Pyo punya pasal. terima kasih kepada hajar kerana telah meletakkan TV LCD yang besar itu dihadapan tempat tidur beserta DVD Player. *heaven bila menonton DVD*



Cerita ni tonton di TV 7 setiap Selasa jam 8.30 malam. Najwani yang kenalkan cerita ni kat aku *sekarang dah ketagih nak tengok cerita ni!* cerita ni ala ala high school musical. dialong dan menyanyi dan menyanyi lagi.



Cerita baru di KBS 303. baru episod 4 lebih kurang. Okeh juga cerita ni.
*hero dia nama Tekgu, macam pelik nama dia*



Siri yang mesti tonton setiap season



Reality TV yang selalu sangat ter-miss nak tonton


Ada lagi cerita yang aku tonton, macam cite duyung yang merepek tu, cerita masak masak kat AFC dan suka tengok cerita P.Ramlee *hajar marah betul kalau aku bukak cerita nih!*








c e r i t a . t e m p e l a n . l a g i




Ni la laksa johor di Laksa Shack yang aku idam idamkan sekarang nih. bilalah boleh makan ni?



Cute cupcakes
Nak sangat belajar buat cup cakes ni, bolehlah raya ni letak kat atas meja.
*nak cari resepi buat cup cake ni lah, mak belikan mixer baru untuk along!*




s e k i a n

4 comments:

wani ezryl * said...

gahh harini terlupa tgk duyung sbb tgk glee!! lolx

Anonymous said...

xpe laa..
update la hari2..
suka baca blog kamu..

syaEYRA said...

wani : kite pon tgk glee separuh je!

anonymous : mekasih ek, baca blog kite.

Anonymous said...

oit aku xmarah lah tp nasihat hehehe... - hajar