Tuesday, February 28, 2012

wild romance


Assalamualaikum & hello polo again

Semangat okeh hari ni buat 2 entry. Mentang-mentang bos takda, dok goyang kaki nonton video korea je lah! kan bagus hari-hari macam nih -_-'

Cerita 'wild romance' ni sekarang tengah tayang kat KBS391, hoyehh i dah habis tengok sampai episod 16. Lepas ni takyah pikir sangat tertinggal tengok kat tv sebab asik gi kursus je! termasuklah minggu ni i tak dapat tengok. So kemudahan yang ada untuk menontonya di youtube kita gunakan sepenuhnya. ha ha. *acik suko, siap download lagi*




Memang 'wild' cinta dalam cerita nih. Lepas satu episod, mesti nak tengok lagi.




Lee Dong Wook as a Hero

*hoho ini drama kedua dia yang aku tonton selepas My Girl*




Lee Si Young as a Heroin

*banyak juga cerita dia yang i dah tengok, last cerita Poseidon*












Diantara lagu OSt Wild Romance yang jadi faveret i <3

*miane miane sarang he so*

2 comments:

nirea nor said...

awak banyak ke download cerita korea? kita tukar-tukar nak? :)

syaEYRA said...

jrg download, biasa beli dvd je