Wednesday, March 30, 2011

Volkswagen Golf GTI


Polo!

kali aku nak share sikit the most wanted car i do adore *ape ko merepek nih?* baru-baru ni turun KL nampak ramai yang dah pakai kereta ni, especially warna merah. sekali melintas depan aku, tak berkelip mata T_T. berhenti sebelah dok intai-intai kat dalam kereta tu *wahh kau! jakun!*

sebelum ni aku gilakan sangat Toyota Camry [boleh klik sini], sekarang yang ini pula. walau apa-apa pon kedua-duanya aku suka. kalau diberi pilihan dua-dua aku nak tibai bawak balik.


"berangan beli Sijil Simpanan Premium BSN, kalau dapat kereta BMW boleh jual beli GTi nih"


hensem ^^


kacak


gojes


*kacak luar, kacak dalam*


adik aku nih, belum apa-apa dah posing depan kereta nih!
*sory beb tak boleh bagi kereta ni sebagai hadiah kat u*



. . . . . . . . . . . . . .


Prices & Technical Specifications.

Prices & Technical Specifications.

Find out more.


How much fuel does your Golf GTI consume? Which emissions class is it in? How high is its engine capacity? In order to receive a more detailed overview, please select a specific engine below.
Petrol
Available for this
Model versions: Golf GTI 2.0 Turbo TSI
Special models:
Price (RM)
Version 155 kW (210 PS) Turbo TSI
Nett selling price - Peninsular Malaysia* 209,888.00
Nett selling price - Sarawak* 212,888.00
Engine, gearbox, electrical system
Engine type 4-cylinder petrol engine
Cubic capacity, litres/cm³ 2.0/1984
Injection method/turbocharged or twincharger Direct injection/exhaust turbocharger
Max. Output, kW (PS) at rpm 155 (210)/5300-6200
Max. Torque, Nm at rpm 280/1700-5200
Emission category Euro 5
Gearbox, standard 6-speed direct shift gearbox DSG
Fuel tank capacity, litres approx. 55
Weight, kg
Gross vehicle weight 1890
Unladen weight (kerb weight) 1414
Top speed, kph
With direct shift gearbox DSG 238
Acceleration from 0-100 kph, s
With direct shift gearbox DSG 6.9
Fuel consumption, litres/100 km***
Fuel grade Premium unleaded, min. 95 RON
Urban 10.0
Extra-urban 5.9
Combined 7.4
CO2 emission combined, g/km 173
Exterior dimensions
Body Type 5-door
Length/width/height, mm 4213/1786/1501
Wheelbase, mm 2578
Track front, mm 1533
Track rear, mm 1514
Turning circle, m approx. 10.9
* Price excluding registration and inspection fees, road tax, number plate and insurance.
** Technical specifications and features may change without prior notice.
Notes
*** The figure listed have been determined in accordance with the measuring method stipulated (Euro 5 VO (EG) 715/2007 which is currently valid). These figures do nt refer to a particular vehicle and do not constitute part of the offer but are purely for comparison purposes between the various types of vehicle. In addition to the fuel efficiency of a car, driving behaviour as well as other non-technical factors play a role in determining a car's fuel consumption and CO2 emissions. CO2 is the main greenhouse gas responsible for global warming.


. . . . . . . . . . . . . .



macam mana dengan price dia? ok tak? aku rasa macam nak pengsan tengok harganya *pandang kereta, pandang harga, pandang kereta, pandang harga, ohoii tak padan dengan aku*



"bapak gula, oh bapak gula"



sekian
[gigih bekerja bila teringatkan kereta ini]

1 comment:

♣dya aien♣ said...

heeeeee..dya pun suka keta nih.. ;)